2014. április 12., szombat

Szünet + Vélemény #1 + Elkészült rendelések #1 #2 + Karakterek Sziasztok! Ne haragudjatok, hogy mindennel ennyit kések, de nincs túl sok időm, illetve ha még is akkor azzal szenvedek, hogy megpróbálok valamit kezdeni a Ps-emmel ugyanis elindítom de fél óra múlva lefagy, nekem pedig nincs idegzetem folyton újra indítani ezért csak tesóm gépén tudok rendesen szerkeszteni.
 Illetve lenne egy rossz hírem. Mától kezdve minden szerkesztő BIZONYTALAN IDEIG SZÜNETEL. Szóval ne küldjetek rendeléseket, mert nem készítjük el. Ami eddig beérkezett azokat megkapjátok, de ha időközben azokat még se kérnétek, kérünk, titeket írjatok e-mailt, hogy ne kelljen fölöslegesen dolgoznunk. Türelmeteket és megértéseteket a többiek nevében is köszönöm!
Igazság szerint nem értem miért kértél véleményt, hiszen ha jól tudom az egész kinézetet Bius csinálta. Minden esetre találtam benne egy-két hibát, amit szerintem (elnézést, ha mégse) te állítottál át. Pl. a bevezető szöveg pink színét nem értem. Az egész kinézet lila, hogy jön ide ez a szín? Ha valamit mégis ki akarsz emelni inkább a fejlécből, vegyél színmintát úgy harmonikusabb lesz. A másik pedig a fehér betűszín.. Szinte kiég a retinám, ha hosszabb ideig nézem. A chat színeit is át állíthatnád, hogy jobban menjen a design többi részéhez. A szöveget állítsd sorkizártra te is:)

Elkészült rendelések:
 
Megcsináltam, de a rendelőnek bezárt a blogja, szóval akinek kell nyugodtan elviheti!:)

 

Karakterek:
Chloe Moretz

Dove Cameron
 
Shailene Woodley
 
Ana Brenda
Nikki Reed


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése