2014. március 25., kedd

Szünet + interjú velem + kérések - Jade Thirlwall könyvborító képek - sötétkék színkódok és textúrák

Sziasztok!

Régóta nem hoztam már bejegyzést Nektek, tudom. Ami chaten érkezett két kérés, azokat hoztam most. Perrie kérésére olyan képeket hoztam Jade Thirlwall-ról, amik könyvborítóra jók. Lia kérésére pedig sötétkék színkódokat és textúrákat hoztam.Valamint fejléc és designkészítés terén szünetet tartok, amint újra elérhető leszek, írni fogok. Természetesen az eddigi rendeléseket elkészítem.
Ellie készített velem egy interjút, abból is olvashattok itt egy részletet, valamint belinkelem a teljes interjút.
xx.
Sz Bius 

In my opinion... interjú [részlet]
 
» Kérlek, mesélnél magadról egy kicsit? Persze csak olyan dolgokat, amiket szívesen megosztanál velünk. Hobbid, természeted...?
Bius vagyok, 21 éves, Budapesten élek a szüleimmel és az öcsémmel. Szeretek olvasni, internetezni, és a szabadidőmet általában szerkesztéssel töltöm. Nem tudom, ennyi elég? Sose voltam ezekben jók. 

» Mióta foglalkozol írással és szerkesztéssel? Melyiket kezdted előbb? Melyiket szereted jobban és miért?
2012 májusában kezdtem az írást, a szerkesztést pedig 2012 nyarán. Nem emlékszem pontosan, hogy melyik hónapban. Határozottan a szerkesztés áll hozzám közelebb. Az íráshoz nincs mindig hangulatom, van, hogy hetekig nem írok egy mondatot sem. A szerkesztést pedig mindig tudnám csinálni...

» Ez vajon miért van így? Mármint pármondatban el tudnád mondani nekem, hogy mit érzel, amikor szerkesztesz?
Úgy érzem, hogy a szerkesztésben mindig valami újat tudok tanulni, folyamatosan fejlődök. Az írás terén nem így van. Általában másoknak szoktam fejléceket és egyéb dolgokat csinálni, mindig jól esik, ha elismerik a munkámat. Leírhatatlan érzés, mikor elküldöm a megrendelőnek az elkészült képet, és...

A folytatásért kattints ide!

Jade könyvborító képekSzínkódok, textúrák


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése