rendelés

A rendelések állását ITT megtekintheted! Érdemes megnézni, hogy az adott szolgáltatás elérhető-e. Csak ez egyik szerkesztőnek küldd el a rendelésedet, ha nem így történik, akkor a rendelésedet figyelmen kívül hagyjuk!

Fejléc
Ha van egy blogod, de nem tudsz fejlécet készíteni, akkor jó helyen jársz, ugyanis újraindult  a fejlécrendelés a blogon. Öt tehetséges szerkesztő próbál eleget tenni a kérésednek, ehhez csak egy e-mailt kell küldened valamelyikőnknek, amiben az alábbiak szerepelnek:
  •     az e-mail tárgya fejlécrendelés legyen, hogy átlássuk az ilyen kéréseket
  •     a blogod linkje
  •     a szereplők neve, akiket szeretnél a fejlécen látni (igazi név,  hogy rátudjunk keresni) - ne akarj egy focicsapatnyi szereplőt a fejlécedre, mert akkor nem igazán lesz esztétikus a fejléced
  •     extra képek, amiket szeretnél a fejlécre
  •     a fejléc felirata mi legyen
  •     fejléc mérete (ha nem tudod, akkor írd meg, hogy nem tudod a méretét)
  •     írd le röviden a történetet, hogy tudjuk, milyen stílusú legyen a fejléc
  •     ha van valami konkrét elképzelésed, azt is írd meg
Egyszerre mindegyikünk HÁROM fejlécet vállal, és ha ezeket elküldtük, akkor jöhetnek az újabb rendelések. CSAK AZ EGYIK SZERKESZTŐNEK KÜLDD EL A RENDELÉSEDET, HA NEM ÍGY TÖRTÉNIK, AKKOR A RENDELÉSEDET FIGYELMEN KÍVÜL HAGYJUK!

Sz Bius ▪ szipalbius@gmail.com
Tudnivalók:
- maximum három szereplőt teszek rá a fejlécre, ez alól a bandák sem kivételek
- png és jpeg fejlécet is egyaránt vállalok
- konkrétan írd meg, hogy mit szeretnél, vagy ha nincs elképzelésed, hogy milyen legyen, és rám bízod, utána nem fogom újracsinálni, mert neked nem tetszik

Tamii ▪ tamtaam16@gmail.com
Tudnivalók:
- csak jpeg fejlécet vállalok
- három szereplő a maximum, amit ráteszek a fejlécre
- konkrétan írd meg, hogy mit szeretnél, vagy ha nincs elképzelésed, hogy milyen legyen, és rám bízod, utána nem fogom újracsinálni, mert neked nem tetszik

BronwynBrightmore ▪ boosumail@gmail.com
Tudnivalók:
- jpeg és png fejlécet is vállalok
- maximum 3 szereplőt teszek a fejlécre

Norah O. ▪ o.nora00@citromail.hu
Tudnivalók:
- csak jpeg fejlécet vállalok
- 3-4 szereplőnél többet nem teszek rá a fejlécre
- konkrétan írd meg, hogy mit szeretnél, vagy ha nincs elképzelésed, hogy milyen legyen, és rám bízod, utána nem fogom újracsinálni, mert neked nem tetszik

Bella White ▪ whitebella11@gmail.com
Tudnivalók:
- a fejlécek elkészülése kb. 3 nap, kérlek a megadott szempontok szerint pontosan(!), változtatás nélkül írd le, hogy milyen fejlécet kérsz
- png és jpeg fejlécet is vállalok
- maximum 3 szereplőt teszek rá a fejlécre

Jelenleg Sz Bius, BronwynBrightmore, Bella White és Norah O. szerkesztőktől rendelhetsz fejlécet.

Ha valamelyik információ hiányzik, vagy nem így küldted el a rendelést, vagy csak elfelejtesz köszönni, az üzenetedet figyelmen kívül hagyjuk! Kérlek, szánj időt arra, hogy normálisan elküldöd a rendelésedet!

Vélemény kérése
Többen is kérdezték már chaten, hogy kritikát írunk-e? Eddig nem volt tervben, de úgy gondoltuk, hogy legyen. De ne is kritikának, hanem véleménynek hívjuk. Ha nem vagy megelégedve a blogod kinézetével, és szeretnéd, ha tanácsot kapnál, hogy min javíts, vagy csak szeretnéd kikérni valamelyikőnk véleményét, írj egy üzenetet chaten, amiben szerepel a blogod, amiről véleményt szeretnél kérni, és azt, hogy kitől kéred. Csak egy szerkesztőtől lehetséges a véleménykérés. Egy szerkesztő egyszerre csak HÁROM véleményt vállal.

Jelenleg Sz Bius, Tamii, BronwynBrightmore, Bella White és Norah O. szerkesztőktől kérhetsz véleményt.

Fejléc feljavítása
Készítettél egy fejlécet, de nem vagy vele teljesen megelégedve, és nem tudod, hogy mivel lehetne javítani rajta? Mentsd el még szerkeszthető (PS - psd; PFS - pfi) formátumban, hogy alakítani tudjuk. Azután küldd el egyikünknek e-mailben a fájlt, és megpróbáljuk tökéletesíteni.

Jelenleg Sz Bius, Tamii, BronwynBrightmore, Bella White és Norah O. szerkesztők tudnak segíteni a fejlécekben.

Teljes design készítése
Ha nem értesz a fejléckészítéshez, és a designkészítéshez, akkor küldj egy e-mailt az egyik szerkesztőnek, aki segít neked. Ha design-t kérsz, ahhoz fejléc is jár. Meglévő fejléchez NEM készítünk design-t. Egy szerkesztő egyszerre csak KÉT designátalakítást vállal.

Jelenleg Sz Bius, Tamii, BronwynBrightmore és Bella White szerkesztők készítenek teljes designátalakítást.

Modulképek rendelése
Ha szeretnéd a moduljaidat feldobni, akkor küldj egy e-mailt. Lehet egyszerűt kérni, amin csak a szöveg van egy átlátszó alapon. Ehhez kell a szín és a címek, hogy mik szerepeljenek a modultáblákon.
A képes modultábláknál a képek témáját írd meg, a képek színvilágát, hogy milyenek legyenek, illetve a képen szereplő címeket. Ha vannak képek, amiket mindenképpen szeretnél, azt is csatold az e-mailben.

Jelenleg Sz Bius szerkesztőtől rendelhetsz modultáblákat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése